Meistä

Keitä me olemme ja mikä  saa meidät auttamaan kuljettajia

Me huollamme kaikkia merkkejä ja malleja, loistoautoista ja urheiluautoista kuorma-autoihin ja pakettiautoihin. 

Rafi ja Gabriel Azimi

Yrittäjät Rafi ja Gabriel Azimi  käynnistivät Rafion. Rafi uskoo vahvasti autojen turvallisuuteen ja  hänellä on vuosien kokemuksella lentokentän  kalustemiehenä. Gabriel opiskelee  yliopistossa  teknillisellä linjalla. 

Rafi ja Gabriel perustivat Rafion vuonna 2021 tähtäimenään suorittaa kevät- ja syyskausien renkaanvaihdoista yksinkertainen ja  mukava toimenpide. Sen jälkeen kun he  olivat suorittaneet Rengastehtaiden Liiton ( TIA) Autonrenkaiiden huoltoneuvojan tutkinnon he päätyivät kehittämään liikeidean, joka ei vain tarjoaisi miellyttävää rengaspalvelua, vaan he lisäsisvät palveluun  renkaiden säilytyksen, renkaiden korjaamisen ja rengaspaineen diagnostisoinnin palveluidensa listalle. 

Olemme erikoistuneet pakettiautojen pesuihin ja työskentelemme pääkaupunkialueella. Tarjoamme Sinulle räätälöityjä palvelupaketteja perustuen tarpeisiisi. Haluamme tehdä yrityksesi arjesta helpompaa työskentelemällä joustavalla aikataululla pesu- ja renkaanvaihtopalveluisamme.

Meiltä saa kahdenlaista palvelua: autopesut sisältäen ulko- ja sisäpesun. Premium -palvelu sisältää sisä-, ulkopesun, addbluen, tuulilasin nesteen ja rengaspaineen tarkistuksen. Hintoihin vaikuttaa voimakkaasti pesujen määrä. Tarjoamme tietysti edullisempia hintoja riippuen autojen määrästä ja siitä, kuinka usein autot pestään.

HENKILÖSTÖ-
VUOKRAUS
Henkilöstövuokraus on joustava ratkaisu
etenkin väliaikaisiin resurssitarpeisiin.

Henkilöstövuokraus


Osaamisemme logistiikka-, siivous- ja kiinteistöpalvelujen parissa on hyödynnettävissä henkilöstövuokrauksena.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan. Haluamme jakaa omien ammattilaistemme osaamista työvoimavoittoisilla aloilla ja olla tehokkaasti mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaa. Suunnittelemalla ja tekemällä työtä yhdessä on lopputuloksena tehokkaat ja toimivat prosessit.

OTA YHTEYTTÄ
Meidän työntekijät ovat alansa ammattilaisia ja monipuolisia osaajia.
Jatkuvan koulutuksensa ansiosta he ovat tehtäviensä tasalla.